Anbefalinger

Nina Hansen

Nina Hanssen, forfatter og gründer, er opprinnelig fra Hommelvik i Trondheim. Hun har skrevet bøkene: Lagspillern, Flow i Hverdagen og Pusten.

I januar 2015 kommer hun ut med ny bok om Løpeglede på Aschehough.

Gratulerer til Renate Bolland og «Aktiv og Glad», med et viktig prosjekt som Norge trenger. Altfor mange barn (og voksne) er passive og sitter for mye foran PCen sin. Dette opplegget er genialt for her kan barna trene med foreldrene sine hjemme også. Å gjøre fysisk aktivitet sammen er bra! Mvh Journalist og forfatter Nina Hanssen og eier av firmaet www.flowcom.no

Ingrid Nelvik, Fysak koordinator i Sør-Trøndelag Fylkeskommune, uttaler seg om “Aktiv og Glad” i Byavisa 13.juni 2014:
– Det enkle er ofte det beste En foreleser fra NIH (Norges Idrettshøgskole) som sa at dårlig motorikk er en fare for folkehelsa, det er noe i det. Ikke minst er gleden ved å danse en viktig faktor, og glede i bevegelse kan være spiren til mer aktivitet. Sist men ikke minst mestring.Fylkeskommunen, og Fysak, jobber forebyggende og da er skolen et selvsagt nedslagsfelt. Vi støtter så absolutt arbeidet de gjør, men har foreløpig ikke noe formelt samarbeid.  Det enkle er ofte det beste, og som du vet, den beste treningsøkta er den økta det blir noe av, forteller Nelvik.