15.04.2014

En sporty påske ønskes dere fra Daglig Leder

Trening med Trenpånett.no i Påsken

Påsken er en perfekt anledning til å være fysisk aktiv. Er du så heldig å ha snø der du er? Isåfall, er det vel bare å spenne på seg skiene å komme seg ut med familien, en venn eller kanskje du foretrekker å trene alene.  Ønsker du å samle nye krefter og ny energi, så gjøres det best ved rolig til moderat tempo. Ønsker du derimot å utnytte skituren med maks treningseffekt, så kan det gjøres på mange måter. Hurtig langkjøring, ei terskeløkt, fartslek, eller kanskje en intervall økt? Mulighetene er iallefall mange! Og når du har kommet inn etter en herlig skitur, er det bare å gå inn på www.trenpånett.no å ta ei styrkeøkt. Kondisjon og styrketrening, to fluer i en smekk 😉 Jepp!

Min påskeferie starter i byen, og avsluttes med 3 dager på fjellet med blandt annet feiring av Gullbryllup til mine svigerforeldre. Jeg har selv startet opp med  8 ukers «Kickstart» med www.trenpånett.no, og er nå igang  med uke 3 av 8. Dette skal gjennomføres til tross for at det er påske. Kickstart er en motivasjonsvideo med smarte tips og råd. Ulike skjemaer i utskriftsformat er også tilgjengelig, helt gratis for alle Trenpånett sine kunder. Min største utfordring for min del vil nok  bli kostholdet.Regner med det er flere av dere som har den samme utfordringen?  Meeeeen, utfordringer er til for å overvinnes! Ikke sant?

Så hvordan skal jeg unngå å spise sjokolade, smågodt og lignende, nå som det bugner i butikkene og alt frister? Jo, jeg tenker så enkelt som dette: ALT SITTER I HODET! Starter jeg dagen med havregrøten min, et glass vann og appelsinjuice så har jeg fått en god start på dagen! Da er det lettere å følge opp i de neste måltidene også. Spiser jeg ca hver 3-4 time, så er mye gjort for min del. Da klarer jeg fint å holde meg unna søtsaker på kvelden også.

Trening er noe jeg alltid finner motivasjon til. Jeg ELSKER å trene. Nå som vi har startet opp Trenpånett.no, så har jeg faktisk mulighet til å trene akkurat når det passer meg! Det hender ofte at resten av familien min blir med på en treningsøkt foran Tvén også 😉  Det er bare å slå på pc´n og evt. koble til Tv´n vist jeg ønsker å ha en større skjerm. Love it! Så Trenpånett.no blir med meg til Røros på hotellferie også 😉

Det tikket nettopp inn  en mld med bilde  fra min spreke kollega Siri Samstad Evjen nå. Hun er på hytta med familien, og er nå igang med trening med  «Styrkesirkel» med Andreas. Heia, heia!

Siri trener på hytta

Avslutningsvis, vil jeg få lov til å ønske deg en RIKTIG GOD PÅSKE! Nyt den hvor enn du er. Ta smarte valg, kos deg,  og vær den beste utgaven av deg selv!

GJØR DET, GJØR DET, GJENNOMFØR DET!

Sporty hilsen Renate Bolland, www.trenpånett.no