29.10.2015

Fra utrent til sprek instruktør på Trenpånett

Gikk ned 20 kg med Trenpånett

Jeg har vært medlem av Trenpånett siden like etter jeg fødte min første sønn i  September 2013. Som småbarnsmor, er det ikke alltid like lett å komme seg ut på treningssenter. Jeg kom godt i gang med treninga, men så ble etter kort tid igjen gravid med barn nr to. Under svangerskapet slet jeg med bekkenløsning, derfor det ble en liten pause med Tren på nett. I den perioden gikk jeg jevnlig til fysioterapeut.

Da jeg fikk lov til å trene etter fødselen igjen etter mitt 2. barn startet jeg med Tren på nett igjen. Jeg fikk også med meg mannen min på flere timer. Vi bokset sammen, trente aerobic og styrke. Fra januar 2015 bestemte vi oss for å gjøre en del livsstilsendringer. Men en kombinasjon av bedret kosthold og trening klarte vi å gå ned til sammen 40kg! Vi har på ingen måte drevet med noen sultekur. Vi startet i det små, og hadde mål om minimum 30 min aktivitet hver dag. Vi kuttet ut godteri og søtsaker i en periode og minket middagsporsjonene. Likevel koset vi oss med god mat og kanskje et glass vin eller flere på helg. Vi så fort at formen ble bedre, og tallet på vekta minket. Nå bruker jeg tren på nett i kombinasjon med at jeg drar på treningssenter et par ganger i uka. 
Jeg veide etter siste fødsel 83kg, nå veier jeg 63 kg og er fornøyd med det. Jeg føler meg sterkere og har mye mer energi. I tillegg til godt samarbeid med min kjære ektemann, føler jeg at mye av fortjenesten til at vi har lyktes med å gå ned i vekt er Tren på nett og med motivator Renate Bolland på facebookgruppa til tren på nett. (Medlemmer av Trenpånett)
Tusen takk!

 Før og Etter bilde:        

Linn før

Linn Sophie 1

Kommentar fra Daglig leder Renate Bolland: 

Linn Sophie er en sprudlende dame som vi nå har vært så heldige å fått med som instruktør her på Trenpånett.no. Linn Sophie har slitt med bekkenløsning i noen år, og har derfor god erfaring ang. hvilken trening som er viktig for å forebygge bekkenplager, og hvilke øvelser man bør holde seg unna. Vi gleder oss til å se mere av deg i våre videoer framover!