20.11.2015

KETTLEBELLS PÅ TRENPÅNETT.NO

Tren kettlebells for en sterk og funksjonell kropp

Nå kan du trene kettlebells med Robert og Jan Walter på Trenpånett

Men de grunnleggende øvelsene som «swing», «snatch», og «clean and jerk», trener du hele kroppen på én gang. Denne treningsformen er funksjonell, og øvelsene ligner på aktiviteter som vi utfører i hverdagen. Som f.eks snømåking, hage eller gårdsarbeid. Spesielt får kjernemuskulaturen kjørt seg, og kroppen arbeider dynamisk som gir både styrke og kondisjon og bedrer bevegeligheten.

Robert Skånøy, vår nye kettlebellsinstruktør

Robert er sertifisert kettlebellsinstruktør, er 32 år og går for tiden  på Trafikklærerutdanningen ved HiNT i Stjørdal. Han har basert treningen sin rundt kettlebells i ca. 7 år nå, etter å ha funnet inspirasjon i treningsguruen Pavel Tsatsoulines treningsmentalitet. 

Kettlebells

Er du nybegynner?

I denne treningsvideoen har Robert med seg Jan Walter, som aldri før har trent kettlebells. Under  god veiledning, er det fullt mulig for nybegynnere å trene kettlebells. Pass bare på å utføre øvelsene i det tempo som passer best for deg. Teknikken vil bedres for hver eneste økt, og du vil få enda mer utbytte av treningen. Pass bare på å ikke løft for tunge kuler, og husk at treningen ikke skal gjøre vondt.

God trening!