02.04.2014

KICKSTARTER MONA´s Uke 2

Kickstarter Mona´s Uke 2:

De par siste ukene har vært så som så med både trening og mat, pga litt diverse triste ting. Jeg har ikke fått trent som jeg ønsker og sklidd litt ut sånn kostholdsmessig. Jeg har virkelig fått erfare at mat og følelser ofte henger sammen. Men som jeg sier – det er ingen grunn til å fortsette å ha det sånn. Det var derfor kjempegodt å samles for løpetrening på søndag. Jeg sliter litt med et kne så derfor ble det kombinert løpe/gå fort. Avslutta med noen saftige bakkedrag som kjennes i beina i dag. Da jeg kom hjem blei det en runde med styrketrening. For noen uker siden klarte jeg bare armhevinger med knærne i gulvet. I går klarte jeg 4 stk med tærne i gulvet. Yeeey! Merker godt at jeg har blitt sterkere.

Nå har jeg lagt en slagplan for veien videre. Jeg må rett og slett synliggjøre alt jeg spiser og all trening. Et oversiktsskjema henger lett synlig på kjøkkenskapdøra. Here we go!!

GJØR DET, GJØR DET- GJENNOMFØR DET!