24.03.2014

KICKSTARTER TINA ER I GANG!

Uke 1 av KickStart:

Hei!

Tina-01

Da har jeg vært igjennom den første uka med kickstart med trenpånett. Det har gått overraskende bra selvom mine utfordringer denne uka har vært bursdags feiringer, hvor jeg pent måtte holde meg fra kakene. Min sterke viljestyrke hjalp meg igjennom de 2 dagene.

Ellers så har jeg trent relativt mye med både styrke og kondisjon. 2 kvelder tok jeg økter med trenpånett hvorav den ene var «Styrkesirkel med Andreas» på 15 min, og den kan varmt anbefales. Selvom den er kort så kommer du garantert til og svette! Den andre økta jeg trente var «Styrke helkropp med Hege», på 18 min, og igjennom den kommer du igjennom hele kroppen og kjenner det godt dagen etterpå. Foruten om disse kveldene har jeg trent litt styrke på egenhånd.
På kondisjons biten sykler jeg som sagt hver dag og har også gått litt på tredemølle.
Matbiten kunne jeg blitt bedre på, men når jeg har mine 2 gutter så blir det litt annet mat. I uka som kommer vil kosten min bestå av mest kylling og laks, noe jeg liker veldig godt.
All denne treningen og riktig kosthold gir meg så utrolig mye energi!  Humøret er på topp, så om du sliter med og komme i gang så meld deg innpå trenpånett.no! Der får du gode råd og støtte om du trenger det også.
Gleder meg selv til fortsettelsen og har nå igjen 7 uker av kickstarten.
Gjør det, gjør det, gjennomfør det!
Sporty hilsen Tina Nissen