07.04.2014

Mona´s uke 3

Mona, Kickstart-Deltager på Trenpånett.no:

Det er virkelig tungt å komme i gang igjen etter en downperiode. Både når det gjelder kosthold og trening. Uka som gikk har jeg brukt til å motivere meg på begge deler. Har spist mye frukt og grønt og pøst på med vann. Men jeg har hatt en fryktelig sultfølelse hele tia. Mot slutten av uka gikk det bedre. Tydelig at magen fort venner seg på større porsjoner og skriker når den får mindre igjen. I tillegg har jeg jo hittil gått ned 16 kg så det er vel naturlig at man kommer til et punkt der man føler for en «pause». Vanskelig å holde stimen etter 5 mnd «på slanker’n». Treningsmessig har det vært sånn passe. Sliter enda med kneet som ikke vil det samme som jeg vil. Uka som gikk blei det 2 halvkjappe gåturer i kuppert terreng samt ei halvhjerta styrkeøkt. Jeg kjenner at motivasjonen er stigende og i dag har jeg starta den nye uka med ei skikkelig treningsøkt. Fikk til ei god intervalløkt som blei avslutta med 6 bakkedrag. Jeg løp opp bakken så hardt at jeg regelrett kasta opp den siste turen opp bakken!! Det hele blei avslutta med en runde styrketrening med trenpanett.no. 18 min «Hel kropp». Og som liten assistent og ekstra vekt brukte jeg dattera mi på to år. Hun satt på skuldrene mine da jeg tok knebøy og hjalp meg å telle push ups. Herlig!! Og artig for både henne og meg.

Here we go – ei ny uke er i gang!