14.04.2014

Mona´s uke 4 av Kickstart

Mona Grorud Hansen:

Som nevnt i forrige innlegg fikk jeg starta denne uka skikkelig bra! Intervall med bakkedrag og styrke. Det likte ikke kneet mer enn sånn passe, så de påfølgende dagene måtte jeg nøye meg med å gå i raskt tempo. Men jeg gikk hver dag frem til fredag. Da kom halsbetennelsen for fullt så helga har jeg måtte holde meg rolig og knaska paracet. Men med intervalltreninga og gåturene samt to gode styrkeøkter med Trenpånett.no må jeg si meg fornøyd. Kostholdet er også på plass igjen. Det er mye godt man kan kose seg med selv om man teller kalorier. Frukt og mager vaniljekesam er digg. Og byggrynslunsj med blåbær er supert som et lite mellommåltid. Nå har påskeferien starta og jeg er på campingen i vogna vår. Jeg har pakka med treningsklær og håper halsbetennelsen gir slipp sånn at jeg får meg noen gode treningsøkter sammen med spreke venner som også feirer påske her. Rapport kommer om ei uke.