17.03.2014

Møt «KickStart-deltager» Mona Grorud Hansen:

Hei!
Jeg heter Mona og er 43 år. Jeg har samboer og 3 barn i alderen 2-23 år. Jeg er utdannet norsklærer for minoritetsspråklige og trives godt med det. Flere år med en alt for hektisk hverdag førte til usunt kosthold og lite fysisk aktivitet, og kiloene kom krypende. 30 kg for mye er tungt å ta tak i, men i november 2013 satte jeg inn støtet. Først og fremst fikk jeg endret kostholdet drastisk. Etter jul har jeg også kommet i gang med trening. Siden samboeren min er mye på farten kan det være vanskelig for meg å få trent så mye som jeg ønsker. Med Trenpanett.no og Kickstart har jeg nå fått muligheten til å trene når og hvor jeg vil. Det herlige er at jeg får trent en god blanding av både kondisjon og styrke. Jeg kommer stadig nærmere målet mitt og håpet er at Kickstart skal hjelpe meg til både å komme i bedre form og kvitte meg med enda noen kilo.
GJØR DET, GJØR DET, GJENNOMFØR DET!
Mona møter du også i KickStart-videoen som kommer på Trenpånett.no i slutten av denne uka 🙂