22.06.2014

ØK FORBRENNINGEN MED STYRKETRENING

Styrketrening og forbrenning

Skjermbilde 2014-05-18 kl. 22.35.32

Mange jenter er redde for å bli «for store» av å trene styrketrening. Derfor trener de kun kondisjonstrening. Er du en av dem? Som ønsker å gå ned i vekt, og derfor blir bekymret for at nåla på vekta skal stoppe opp eller i verste fall peke oppover!?

Fortvil ikke! Med styrketrening øker du kroppens forbrenning. Mer muskelmasse, forbrenner mer energi. På den måten går du ned i vekt! Hvileforbrenningen blir høyere med mere muskler på kroppen.

Trener du kun kondisjon så vil du gå ned i vekt, men med riktig styrketrening så kan du faktisk forme kroppen din også! Alle har vi ulike kroppsfasonger. Men ALLE kan endre formen på kroppen sin med riktig styrketrening, om man ønsker det. Har du en kroppsfasong som en pære og kun trener kondisjon, så vil du naturlig nok bli en mindre utgave av pæra. Har du en eple-fasong, så vil du bli en mindre utgave av epleformen. MEN, trener du styrketrening, så kan du faktisk endre kroppsfasongen ganske så mye. Ønsker du å gå ned i vekt, så anbefaler jeg deg å kombinere kondisjonstrening med styrketrning! På www.trenpånett.no har vi nå over 25 styrkeøkter du kan velge imellom!

Styrketrening er en god investering i en bedre helse og en kropp man er fornøyd med! 

Sporty hilsen Personlig Trener Renate, www.trenpånett.no