23.02.2015

Opp av sofa´n deltager Linn Sophie

Hei jeg heter Linn Sophie Granøien. Jeg jobber som barnesykepleier på nyfødt intensiv. Privat er jeg gift med en fantastisk mann som heter Håvard og har i løpet av det siste 2 åra klart å produsere to nydelige barn. Ludwig på 18 mnd og Lotta snart 5 måneder. På grunn av to tette graviditeter med bekkenløsning har jeg vært noe innaktiv. Jeg fikk tips om Trenpånett av ei barselvenninne etter at jeg fikk Ludwig. Når jeg var nesten tilbake i den formen jeg var før jeg ble gravid, var jeg gravid igjen. Jeg var mer aktiv under det andre svangerskapet og trente til fysioterapeut. Da jeg var i stand til å trene igjen etter fødselen, startet jeg med tren på nett i tillegg til at jeg har trent litt på Femme.

Trening med Trenpånett og utetrening

Jeg har ikke trent ute siden gymtimene på videregående, så da Renate fortalte om «Opp av sofaen treninga», tenkte jeg i utgangspunktet at dette var skumle greier. Jeg ante ikke engang hva slags klær og utstyr jeg trengte for den slags trening, midt på vinteren.

Magisk på toppen av verden

Jeg overgikk frykten min og møtte på trening. Det er søndag. Vi er på trening nr 4. Klokka er 21.14 og jeg står på toppen av trappa under hoppbakken i Granåsen. Jeg ser utover byen og pulsen er høy etter ei hard økt med først 4×2 min løping og deretter intervaller på 1 min og 30 sek pause i trappa. Det er noe magisk ved å trene ute, på kvelden i kulda. Temperaturmåleren i bila viste 5 minusgrader før vi startet. Lurer på hvorfor jeg ikke har gjort dette før. Føler meg utrolig privilegert og heldig som får denne muligheten til å virkelig komme i form igjen.

Så er det flere der ute som trenger å komme seg opp av sofaen, bli med oss på trening da vel!

Opp av sofa´n gjengen i Granåsen