07.02.2015

OPP AV SOFA`N GJENGEN ER IGANG!

UTETRENING KOMBINERT MED INNE TRENING OG TRENPÅNETT.NO

«Opp av sofa´n» er et treningsopplegg som varer i 8 uker. Felles utetrening hver torsdag kl 20.30-21.30. Noen søndagsøkter har jeg også klart å få lurt inn i programmet. I tillegg til disse faste uteøktene blir deltagerne også utfordret til å trene hjemme med Trenpånett.no. Med Trenpånett finnes det ingen godkjente  unnskyldninger om at «jeg har ikke tid». Deltagerene trener hjemme i sin egen stue, akkurat når det passer dem. Når undertegnede Personlig Trener sender dem en sms om å utføre en økt i løpet av dagen, så forventes det at de utfører det innen den dagen er omme.

FØRSTE ØKT

Hanne og Torunn, søstrene sisters, fra Sportypluss.no stod for oppvarmingen. Enkle aerobictrinn med fokus på store muskelgrupper.                                                                                                        

Lue, votter og  brodder på,  musikk som fenger, ja nå er vi rå!

DSCF0597

KLARE FOR TEST?

Et treningsopplegg som skal utføres over en gitt tid, slik som her, bør inneha en fysisk test. Hvorfor? Vi trenger å finne ut av treningsstatus, og fordi vi liker å se at treningen vi gjør gir resultater. Jeg forklarte deltagerne, at det er KUN seg selv man skal konkurrerer med. Her utførte de en distansetest på 1.3 km, med felles-start. En grei test, som alle kan utføre. Alle stilte på startstreken og det var ingen protester. Supert!

SIRKELTRENING UTE I ALL SLAGS VÆR Da samtlige var kommet over målinja, gjorde jeg klart for dagens lille økt. Kombinasjon av styrke og kondisjonsøvelser.

30/30 (30 sek jobbing med høy intensitet, 30 sek pause) Vi rakk å kjøre 3 runder før klokka viste 21.30.

1) KNEBØY

2) SIDELENGSJOBBING

3) PUSH UPS

4) JUMPING JACKS

5) PLANKEN

6) HØYE KNÆR MED ALBUE TIL KNÆR

Jeg må si det ble en vellykket første økt, der alle hang fint med å ga jernet. Herlig!

Neste trening er på søndag den 8.februar, kl 20.30. VELKOMMEN!

Sporty hilsen Renate Bolland, Personlig Slavedriver og gründer av Trenpånett.no

A001_C017_0905V1