13.09.2013

Presentasjon av Instruktør og medeier Hege

Hei!

Jeg er Instruktør og medeier i trenpånett.no AS. Da min søster, Renate Bolland,  fortalte meg om ideèn om trening på nett, tente jeg straks på ideèn og ville hjelpe henne.  Siden jeg startet min yrkeskarriere har jeg for det meste jobbet innen helsesektoren. Jeg jobber for tiden som vernepleier i 100% stilling.

Det jeg synes er genialt med trenpånett.no er at alle kan trene etter videoene. Du trenger ikke tenke på om du har de riktige klærne, eller være redd for at du ikke klarer å gjennomføre alle øvelsene. Heller ikke bruke tid på å planlegge hvordan du skal komme deg til og fra treningssenteret. For deg som av en eller annen grunn ikke vil trene på treningssenter er https://trenpanett.no/ et unikt tilbud!

Av treningsbakgrunn har jeg spilt håndball og drevet litt med vektløfting, men dette er mange år siden. I voksen alder har jeg stort sett holdt meg litt aktiv ved å gå turer , og gått på langrenn og stått alpint om vinteren.  Men har ikke funnet den varige , indre trenings gleden før nå. Etter Renate og jeg startet planleggingen med firma, trenpånett.noAS, startet jeg også opp med å trene regelmessig og la om kostholdet. Dette har resultert i mer aktivitet og stå-på vilje i gjennom dagen. Jeg gleder meg til å trene etter arbeidsdagen er over! Trening hjelper mot alt!!

I de 2 første månedene skrev jeg ned alt jeg spiste og drakk, og hvor mye jeg trente. Jeg hadde som målsetting å trene 4 dager i uka. Disse fordelt på 2 økter utholdenhetstrening og 2 økter styrketrening. Jeg hadde i tillegg et mål om å gå ned 5kg, men Renate «pushet» meg og sa at jeg trengte et litt tøffere mål å strekke meg etter. Så vi satte målet på å gå ned 7kg! Dette skulle skje gradvis gjennom å spise sunnere og bevege meg mer- det er så enkelt og så vanskelig!!

Etterhvert ble det sunne kostholdet en del av hverdagen, jeg hadde ikke behov for å skrive ned hva jeg spiste. Det gikk av seg selv! Tid til trening kunne bli en utfordring innimellom, særlig med 2 jenter på 11 og 12 år som skulle følges opp både med lekser og aktiviteter. Men alt handler om prioritering! Det er du som er sjefen i ditt liv! Sett av tid til trening! Det vil hele familien tjene på!

Etter 3 måneder viste vekta 65kg! Jeg hadde gått ned over 7kg! Jeg holder meg fortsatt til det sunne kostholdet og trener nå mer regelmessig. Det har resultert i at jeg ytterligere har gått ned 1kg. Jeg har virkelig fått øynene opp for hva trening har å si for helsa mi. I tillegg har dette resultert i  at hele familien har  blitt mer aktiv og fått et sunnere kosthold.  I slutten av august  var jeg på Norges Idrettshøgskole og gjennomførte et Fitness kurs i «Gruppetrening Basis».  På  trenpånett.no ser du meg sammen med min søster, Renate Bolland, i «styrke helkropp». Håper vi ses der!

TRENINGSMOTTO: «Trening hjelper mot det meste!»

 

Sporty hilsen fra

Hege Bolland