25.05.2014

Tina gikk ned 10 kg på 8 uker med www.trenpånett.no!

Tina i mål som Test-deltager på Kickstart´n hos Trenpånett.no!

Tina er nå i mål etter 8 ukers Kickstart med Trenpånett.no. Her forteller hun hvordan Kickstarten har vært:

 

Hei!
Da er jeg klar for og skrive det siste blogg innlegget for denne gang, og jeg er nå ferdig med og være testperson for trenpånett.no.
Jeg kan med store bokstaver si at jeg har NÅDD MÅLET mitt, og det er -10 kg! Jippi!  Jeg kan ikke annet enn og si at jeg er superfornøyd med det, for jeg hadde aldri i verden trodd jeg skulle klare det på 8 uker! MEN jeg gjorde det takket være hardt arbeid, både med mat og trening. Har kosa meg litt innimellom, men aldri for mye.
Den siste uka mi besto av trening som min personlige trener, Renate, satte opp til meg, og det klarte jeg å gjennomføre helt til fredagen. Da slo mine mageproblemer inn, og jeg måtte gi opp trening fredag-lørdag og søndagen. Fikk til både en HIIT økt og en Hege´s helkrop styrke, og de kan varmt anbefales!Maten har jeg også vært flink med, tross jeg skeia ut lørdagen som jo var 17 mai. Har lært mye de siste 8 ukene om mat og det er veldig viktig å få i seg nok næring og ikke minst sunt mat for da vet jeg at antall kg vil forsvinne.Takker for meg med minus 10 kg fra 74.5 til 64.5 og det jeg kan si til dere som vurdere det samme: GJØR DET GJØR DET GJENNOMFØR DET! Meld deg inn på www.trenpånett.no i dag og du vil få en kickstart på sommerformen!  Store klemmer fra Tina Nissen Tina Nissen.

Her er et bilde vi tok av henne etter Kickstart´n:-) SKY IS THE LIMIT!

Tina12

HVA ER KICKSTART?
 Kickstart er et treningsopplegg du kan benytte deg som medlem hos www.trenpånett.no. Kickstarten finner du inne på menylinja når du er logget inn. Her finner du en instruksjonsvideo på hvordan sette deg smarte mål, hvordan teste formen din, måleskjema, periodeplan og øktplan. Dette er smarte og viktige redskap å bruke når man skal gjøre en livsstilendring!