27.04.2014

Tina´s uke 5 av Kickstart

Tina har gått ned hele 9 kg med Kickstart og Trenpånett.no!KickStart med Trenpånett.no 

Hei alle sammen…

Da er jeg ferdig med 5 uka av kickstarten, og denne uka gikk jeg på vekta på fredagen. Den viste – 9 kg hvilket jeg hoppet i taket av glede over! Dog startet jeg 3 uker før, så på 8 uker har jeg gått ned disse 9 kg. Det lønner seg og trene hardt samt spise mindre og sunnere:-)
Uka her startet med løpetrening på mandagen med Trenpånettgjengen. Ellers har jeg drevet styrke og kondis hver dag før jeg avslutter med en «Hege»s hel styrke kropp», litt step og en utfordring som vi hadde her i helga søndagen i dag.
Har ikke hatt de store utfordringene denne uka for nå er jeg inne i en go stim med masse trening og sunn mat. Slet dog litt med maten på starten av uka men ellers har jeg spist jevnt hele dagen de siste 4 dagene. Motivasjonen er på topp og jeg har store planer om å få bort de siste 3,5 kg innen 14 juni for da skal jeg i bryllup til min kjære lillesøster i Danmark og det er det som motiverer meg.
Og så skal jeg ikke stikke under en stol at jeg syns det er litt artig med alle komplimentene jeg får for vekttapet mitt så jeg har bare en ting og si til dere alle:
GJØR DET GJØR DET GJENNOMFØR DET!
Med hjertelig hilsen ei smilende og glad Tina…!