03.09.2013

Velkommen fra Daglig Leder!

RENATE BOLLAND:

Utdanning:

– Personlig Trener, Norges Idrettshøgskole – Treningsveileder, Norges Idrettshøgskole – Kosthold og Trening, Norges Idrettshøgskole – Practitioner Coach, NLP (under utdanning nå)

Jobberfaring innenfor TRENING:

– Daglig Leder, Trenpånett.no AS – Treningsveilder, Gruppeinstruktør, 3T Leangen Trondheim – Personlig Trener, Gruppeinstruktør og Motivator, Elixia Lade Trondheim

Hele mitt liv har jeg vært lidenskapelig opptatt av trening, og jeg har vel prøvd ut de fleste former for trening opp igjennom årene. Jeg har spilt håndball, fotball, drevet med friidrett, styrketrening, dans, langrenn og boksing. Men boksing, er nok den treningsformen jeg digger aller mest! Mye på grunn av at jeg liker å trene hardt og effektivt. Og fordi boksing er den idretten som på enklest mulig måte har gitt meg god kondisjon og styrke Enklest for meg, fordi det er gøy! Det er ikke alle som er like glad i å løpe f.eks. Jeg havner nok innenfor denne kategorien Men…., jeg løper innimellom.., men mest fordi jeg føler at jeg «burde» gjøre det Foruten boksingen, så liker jeg å trene variert. På den måten unngår jeg å «gå lei». Og jeg holder meg alltid motivert ved å variere treningen. Både inne og ute.

TRENINGSMOTTO: Det finnes en treningsform for all

Med TRENPÅNETT.NO så håper jeg at du finner noe som passer for akkurat DEG! Her kan du prøve ut ulike treningsformer, og finne ut av hva du liker aller best! Eller kanskje har du allerede dine trenings-favoritter? Vi i Trenpånett ønsker at du som kunde skal være fornøyd med tilbudet, og vi ønsker oss tilbakemeldinger fra deg!

TREN NÅR DU VIL, HVOR DU VIL!

Send oss gjerne en mail på: post@trenpanett.no