29.10.2013

Uke 1: Kom i form med Trenpånett.no

Deltaker nr 2:

Ingunn Flakne Solberg: 

Hei!

Min første uke:
Etter informasjonsmøtet ble jeg enda mer motivert for å komme i gang. Jeg starta første treningsøkt med å logge meg inn på trenpånett.no, og valgte en kondisjonsvideo uten hopp. Veldig kjekt å kunne trene hjemme i egen stue! Kvelden etter var jeg med min datter på riding, og i stedet for å stå og se på som før, bestemte jeg meg for å benytte tiden til å jogge. Kun få dager til testing av kondis sammen med de andre, så her var det bare å komme i gang. Det kjentes tungt å jogge, så det ble en kombinasjon av å jogge og gå. Jeg var i hvert fall i gang:-) Neste gang jeg skulle trene på nett, valgte jeg boksing. Det var nytt for meg, og jeg likte det godt! Avslutta økta med yoga. Herlig å kunne gjøre dette hjemme. På reise med jobben valgte jeg å gå en rask tur på ettermiddagen, og fikk i gang pulsen da og. Så kom dagen for test, og jogging med gjengen. Regnet pøste ned mens vi sprang, og komfortsonen min ble i hvert fall utfordra. Og du verden så godt jeg har av det! Gleder meg til fortsettelsen:-)

Vennlig hilsen

Ingunn