04.11.2013

Uke 2: Kom i form med trenpånett.no

Ingunn 400x542

Ingunn:
Denne uka også vært mer fysisk aktiv enn vanlig for meg, så jeg har forstått at jeg er i gang:-)Med god hjelp av personlig trener Renate som inspirator!

Tidlig i uka var jeg på joggetur. Ivrig som jeg var starta jeg litt brått, og fikk en vond muskel-strekk i hofta. Det ble derfor et par dager uten trening. Torsdag kveld var det intervalltrening med gjengen, og det ble en fin opplevelse selv om jeg i utgangspunktet var ganske spent. Renate ga gode tips på holdning når man løper, rett opp ryggen og løft blikket! Det hjalp faktisk ganske godt. Fredag var jeg med en kollega og fikk testet makspuls og styrke i bena. Meget stiv og støl etter dette! På trenpånett.no har jeg utført boksing med styrke og yoga. Veldig kjekt å gjøre dette i egen stue. Søndagsturen gikk til Månen, rask gange og småjogging sammen med to gode venninner:-) Da er et bare å glede seg til en ny uke med trenpånett.no og møte med den positive gjengen onsdag kveld:-)

Vennlig hilsen
Ingunn

 

Linn-Skaanes-533x400Linn:

Da er en ny uke over og jeg passe fornøyd med treningsøktene. Helgen ble litt passiv, så jeg må bli flinkere til å planlegge treningen. Målet er å trene 5 dager i uken fram til jul, og for å få til det skal jeg lage en plan hver søndag for kommende uke.

I uken som var har jeg hatt 2 joggeturer (5,5 og 6 km) og prøvd forskjellige styrkeprogram på nett. Timene jeg har hatt denne uken er: Pump, rumpeløft, sirkeltrening, sterke armer og mor&barn. Var mye stiv i kroppen i starten, men det har bedret seg nå. Jeg kjører alltid uttøyingsprogram etter styrketrening.
Noen av styrketimene er såpass tøffe at jeg ikke klarer å gjennomføre de 100%. Nå bruker jeg manualer på 2,5 kg. Satser på å øke motstand om et par uker.

I tillegg har vi hatt en fellesøkt med 4×4 intervalltrening. Jeg grudde meg litt til det i forkant men det gikk kjempebra. Jeg kommer til å fortsett med joggeøkter framover så det blir spennende å se om kondisen blir bedre:)

Linn

 

Bilde Eli 400x563

 

Lilli:

Hei!
Atter ei uke er gått, og  jeg har prøvd meg på 4 x 4 spinning, i tillegg til en dag med utetrening. Har også prøvd litt boksing, ettersom sønnen i huset har hengt opp en boksesekk i kjelleren.
Travle tider, men benytter enhver anledning til å være aktiv, og går eller sykler til jobb. Håper snøen og kulden fortsetter å være fraværende.