18.11.2013

Uke 4: Kom i form med Trenpånett.no:

Da er nok en uke gått, og gjengen i «Kom i form med Trenpånett.no» henger fortsatt med 🙂 Noen utfordringer har de møtt. Blandt annet julebord med fristelser, og noen skader. Men alt i alt en grei uke!  Les mer hva de selv synes her:

GetAttachment-2.aspx

Hei.
Uke 4:
På grunn av muskel-strekk i leggene har jeg ikke fått drevet med intervalltrening denne uka. Jeg har i stedet fulgt to ulike økter på trenpånett.no. Jeg har trent «Boksing for to» med Renate og Reidar Walstad. Fikk med med alle tre barna, så vi trente to og to. Det var gøy, og anbefales. Videre har jeg trent styrke med Andreas Evensen. Det var en veldig effektiv økt, med trening av både kondisjon og styrke. Ble ordentlig svett i egen stue! Da er det bare å glede seg til neste uke, og håpe at det etter hvert lar seg gjøre å løpe igjen. Hvis det blir vanskelig vet jeg at det finnes gode alternativer på trenpånett.no, så det er bra:-)

Hilsen Ingunn

 

Linn-Skaanes-533x400
Denne uken har jeg hatt en utskeielse, nemlig julebord. Men jeg har allikevel trent 5 av 7 dager. Det som er så genialt med trenpånett.no er at de fleste timene er korte (10-25 min). Da klarer man som regel å skvise inn en treningsøkt i løpet av dagen:)
På ukens fellestrening løp vi 4×4 intervall. Vi ble også målt og veid. Jeg har gått ned både i cm og kg og er fornøyd med det:) Men er et stykke unna målet mitt, så her er det bare å jobbe på!Denne uken har jeg trent: Joggetur 5 km, Styrkesirkel med Andreas Evensen, Rumpeløft med Monica, Intro step med Siri, Styrke hele kroppen med Renate og Hege, Sterke armer og Pump med Renate, og 4×4 intervall to ganger.Motivasjonen er fremdeles på topp- jeg ser fram til en ny, aktiv uke!
Hilsen Linn

 

IMG_0621

Hei!
Denne uken her har ikke gått så bra som jeg hadde håpet på i forhold til mengde trening. Trodde jeg ville få trent mer enn det jeg gjorde, men det ble med en 4×4 intervall, litt styrketrening og noen turer ute. Har igjen blitt syk, så er vanskelig å gjennomføre lengre og harde treningsøkter. Gikk desverre denne uken også glipp av fellestreningen på grunn av jobb.
Kostholdet derimot har jeg jobbet mer med, og jeg merker at suget etter søtsaker og usunn mat har minsket! Bare det er jo en seier i seg selv!

Hilsen Hanne-Line

 

GetAttachment.aspx

 

Hei!

Noen ord om siste uke:

Enda ei uke er over med med fokus på trening.
Har gjennomført ei økt med 4×4 på sykkel. Blir utrolig sliten i beina, men
det hører vel med.
Ukas fellestrening gikk ikke like bra som sist, men gjennomførte i alle
fall.

Har gjennomført dagens utfordring, situps. Kommer nok ikke helt opp i
sittende stilling, men har gjort så godt jeg kan. Magemusklene bør
absolutt trenes, ja.

Hilsen Lilli