25.11.2013

Uke 5: Kom i form med Trenpånett.no:

Bilde Eli 400x563

Ja, da er det igang med treninga denne uka.

Veldig fornøyd med å trene hjemme, og når jeg vil.
Har vært igjennom to treninger på sykkel.
Utetrening med staver opp mot Estenstadhytta var en fin forandring, men utrolig tøfft.

Motivasjonen er fremdeles på topp!

 

 

Linn-Skaanes-533x400
Denne uken ble ikke helt som planlagt. Jeg har ikke fått trent så mye kondisjon, kun en joggetur på 5,5 km og fellestreningen.
Ukens fellestrening var med skistaver i motbakke. Kjempetøff trening i 10 minusgrader! Jeg fikk dessverre ikke gjennomført den 100% da jeg ble litt uvel underveis. Årsaken var nok at jeg åpnet litt for hardt i starten. Får ta det litt mer med ro neste gang vi skal ha en lignende treningsøkt- for det var gøy! Det er også veldig artig å møte gjengen hver uke. Man blir jo litt nysgjerrig på hvordan det går med de andre, hva de trener, hvordan det går med kostholdet etc.
Ellers har jeg trent følgende program på nett: Styrketrening hele kroppen, sterke armer (3 ganger), rumpeløft, styrkesirkel og pump.
Jeg liker veldig godt styrkesirkel med Andreas Evensen. Den timen prøver jeg å få til hver uke. Det er en utrolig effektiv treningsøkt hvor man blir skikkelig svett. Rumpeløft med Monica er også en veldig tøff time- jeg blir kjempestøl:) Ellers merker jeg at kroppen begynner å bli vandt til mye styrketrening og derfor skal jeg øke litt motstand på manualene mine til uka.
Mål for kommende uke: Mer jogging og innkjøp av hoppetau.
Linn
IMG_0621
Hei!
Da er uke 5 over og jeg er klar for en ny uke med trening! Denne uken hadde jeg som mål å trene tre ganger med tren på nett og to ganger på treningssenter. Jeg gikk desverre igjen glipp av den fellese utetreningen på grunn av jobb, men tok det igjen med en 4×4 step-intervalltime. Jeg fikk trent to timer på tren på nett: sterk rygg med Torill og aerobic med Mobica. Ellers fikk jeg trent to ganger på treningssenteret som planlagt.
Nå kommer en ny uke med nye muligheter og motivasjonen er på topp for tiden- så dette blir bra!Hanne-Line
Ingunn 400x542
Hei!
Fellestreningen denne uka ble en flott treningsopplevelse i Estenstadmarka. Det var kaldt, men vakkert med måneskinn og stjerneklar himmel. Å løpe intervall opp bakkene med staver gjorde at det ikke ble kaldt særlig lenge:-) Jeg var spent på hvordan løpingen ville gå etter muskelstrekken, men jeg greide å gjennomføre. Hjemme har jeg trent styrke og kondisjon, og aerobic. Tre treninger, og jeg er fornøyd. Ellers er det enkelte i lokalmiljøet som kommenterer å ha sett meg (oss) i bydelsavisa Strinda. Det er gøy, og da anbefaler jeg trenpånett.noHilsenIngunn