12.12.2013

Uke 7: Kom i form med Trenpånett.no

GetAttachment-6.aspxOppdatering fra Personlig Trener Renate Bolland:

Forrige uke møtte deltagerne en del utfordringer privat. Både sykdom, skader og dødsfall i nære familie, var årsaker til at treningen ble nedprioritert. Tross i all motstand damene har møtt, så er de nå  igang igjen med treningen!

Fellestreningen ble denne uken utført hjemme hos meg på Ranheim i Trondheim. Det var en motivert gjeng som møtte opp til veiing, måling, trening og samtale! Ingeborg Brechan var også tilstede å tok seg av registreringen, og ga de smarte kostholdsråd. Samtlige hadde gått ned i vekt, og det var spesielt positivt å se at omkretsen rundt midje/mage hadde gått ned! Så startet treningen. Gjengen fant seg til rette i stua mi, og jeg koblet opp Trenpånett.no fra pc´n min til Tv´n. Og vips, så var gjengen igang med «Oppvarming Aerobic», med Instruktør Monica på skjermen:-)

«Kan man bli svett og sliten av Boksetime på nett da»?

Jeg har fått dette spørsmålet noen ganger nå, etter at jeg startet opp med Trenpånett.no. Og svaret er et klart JA!! Det tror jeg «Kom i form gjengen» også fikk kjenne på, da vi etter oppvarmingen kjørte en bokseøkt nede i kjellerstua mi 😉 Slitsomt, morsomt, tungt til armene, og annerledes var tilbakemeldingene jeg fikk. Herlig tenkte jeg da! Jeg liker å få personene jeg trener til å gå litt utenfor sin comfort-sone av og til. For å få de til å  føle mestring av noe de i første omgang kanskje  synes virker skummelt. Spesielt gøy er det å se hvordan de forandrer seg underveis i treningsøkta, fra å være «snill-pike» å dytte slagene, til så å se «villdyret» komme fram i dem. Herlig!!

Konklusjon: Boksing med Trenpånett.no blir man både svett og sliten av!

Sporty hilsen Renate B