25.08.2013

VELKOMMEN TIL TRENPÅNETT.NO!!

Hjertelig velkommen til Trenpånett.no´s bloggEmoji

Endelig kom dagen vi har ventet så lenge på! LANSERINGSDAGEN!!
Trenpånett er et web-basert treningssenter. For kun 45,-/mnd kan du registrere deg som kunde, logge deg inn og så starte  treningen! Her finner du treningsvideoer i ulike kategorier, som for eksempel: aerobic, spinning, styrketrening, boksing, yoga og familietrening m.m.
Vi har kategorisert videoene i 3 ulike nivåer, slik at det skal være enkelt å velge den timen som passer for hver enkelt.
Hvorfor skal DU bruke 45,-kr på dette?
 • Er du i tidsklemma fordi du har en travel hverdag?
 • Er du småbarnsforelder?
 • Er du kanskje gravid?
 • Synes du det tar for lang tid å komme seg til og fra treningssenteret?
 • Ønsker du ett supplement til treningssenteret eller ute-treningen?
Ønsker DU et effektivt, tidsbesparende og billig treningstilbud? Da er dette noe for DEG!
Trenpånett er positiv til alle former for trening, uansett hva man trener, hvor man trener eller hvordan man trener. Så lenge treningen gjør deg glad, og du selv er fornøyd med det den gjør med din kropp fysisk og psykisk, så er det mer enn nok! Alle har vi vår egen motivasjon til å trene, det gjelder bare å finne denEmoji
 • Tutta

  Gratulerer så mye med et flott treningstilbud 🙂 Endelig et webtilbud med treningsvideoer av høy kvalitet. Har allerede prøvd noen videoer og de var helt topp, med flinke og motiverende treningsinstruktører 🙂 Gleder meg til det kommer flere videoer å prøve 🙂 Motivasjonen ble ihvertfall på topp nå 🙂

  • trenpanett

   Hei Tutta:-) Så hyggelig å høre at du liker Trenpånett! Vi har lagt ned mye jobb i lyd og bilde slik at dere kunder skal få en best mulig opplevelse av treningsvideoene. Flere videoer kommer, så det er bare å glede seg Keep up the good work!