Våre instruktører

Renate Bolland, daglig leder A001_C017_0905V1Hele mitt liv har jeg vært lidenskapelig opptatt av trening, og jeg har vel prøvd ut de fleste former for trening opp igjennom årene. Jeg har spilt håndball, fotball, drevet med friidrett, styrketrening, dans, langrenn og boksing. Men boksing, er nok den treningsformen jeg digger aller mest! Mye på grunn av at jeg liker å trene hardt og effektivt. Og fordi boksing er den idretten som på enklest mulig måte har gitt meg god kondisjon og styrke Enklest for meg, fordi det er gøy! Det er ikke alle som er like glad i å løpe f.eks. Jeg havner nok innenfor denne kategorien Men…., jeg løper innimellom.., men mest fordi jeg føler at jeg «burde» gjøre det. Foruten boksingen, så liker jeg å trene variert. På den måten unngår jeg å «gå lei». Og jeg holder meg alltid motivert ved å variere treningen. Både inne og ute.

 

 

Hege Bolland, assisterende leder A001_C012_0905SEHar spilt håndball og drevet litt med vektløfting for noen år siden. I voksen alder har jeg stort sett holdt meg litt aktiv ved å gå turer, og gått på langrenn og stått alpint om vinteren. Men har ikke funnet den varige , indre trenings gleden før nå. Etter Renate og jeg startet planleggingen med firma, trenpånett.noAS, startet jeg også opp med å trene regelmessig og la om kostholdet. Dette har resultert i mer aktivitet og stå-på vilje i gjennom dagen. Jeg gleder meg til å trene etter arbeidsdagen er over!

 

 

 

Andreas Evensen, instruktør CIMG2494En av våre dyktige instruktører på Trenpånett.no. Han har vunnet nasjonale og internasjonale mesterskap både som amatør og profesjonell bokser. Han er rangert blant de ti beste i verden i fjærvekt- og superfjærvektklassen av ulike bokseforbund, som blant annet World Boxing Organization (WBO).

 

 

 

 

 

Monica Hansen, instruktør 1375950_10153283909625402_1844614061_nMonica er ei treningsglad jente fra Trondheim på 26 år. Hun har hele 10års erfaring som instuktør og resepsjonist på 3T Leangen her i Trondheim. Nå jobber hun som vernepleier og går i turnus. Det passe meg derfor utmerket å kjøre timer her på trenpånett.