Omtaler

Trenpånett.no har mange fornøyde kunder, og vi er kjempeglade for alle positive tilbakemeldinger vi har fått. Her kan du lese noe av det våre medlemmer har sagt om oss :

   

» Tusen takk for gode råd! Må sjekke inn en gang i blant for å få motivasjon tror jeg, men satser på å få til dette denne gangen. Sida er superduper!! Flott tiltak til en rimelig penge. Dere fortjener omtale og oppmerksomhet. Jeg blir en ambassadør!»

Oda Cecilie  

«Heisann! Hoho..nå har vi boksa, tatt armhevinger, hoppa og stått planke:-) KJEMPEGØY altså ! Mannfolket var skeptisk, men konkuranseinktet koblet seg på ganske raskt! Det morsomste var jo at 8-åringen står planken myye lenger enn vi voksene klarte, og mange armhevinger klarte hun også»

Kari Anne    

«4 uker med trening igjennom trenpånett, sunt kosthold, super motivasjon av Renate og Siri = Fin kjole i en størrelse mindre og mindre skal det bli så her er det bare og stå på alle sammen Det lønner seg og trene hvis man vil ned i vekt og minske i størrelse  «

Tina  

«Ingen unnskyldning for ikke å trene når du har trenpånett.no!! DO IT!! «

Lill Iren  

«Knall side for deg som ikke har tida til og trene  Trenger du motivasjon en dag er selveste sjæfen Renate der for deg  Kan ikke skryte nok av den fantastiske oppfølgingen jeg har fått i mine uker som testperson…»
Tina Nissen

 

«Det snødde her i dag, og det fristet lite med den vanlige sykkelturen min, så da ble det medlemskap på meg her! Har nå testet Zumba og Mage og Rygg!  Ble en times trening, men forbrente meeer enn sykkelturen min!  Hurra for dette opplegget! Skal anbefale dette til alle jeg kjenner! «

Nancy